Rettelser til udgivne bøger
Da jeg selvudgiver alle mine bøger, vil der (desværre) opstå slåfejl, skrivefejl, manglende informationer eller rettelser i diverse udgaver af bøgerne.
Dette er naturligvis beklageligt, men jeg er kun ét menneske og jeg vil uden tvivl begå fejl. Disse vil jeg dog efter bedste evne forsøge at rette undervejs, og jeg vil gengive diverse fejl herunder så man selv kan finde en eventuel fejl i sin udgave af bøgerne.
Jeg beklager meget de gener det må have påført og håber på forståelse for fejlene. Og jeg er MEGET TAKNEMMELIG for alle jer som påpeger fejlene så jeg kan få dem rettet fremadrettet :)
(´。• ◡ •。`) ♡
En oversigt over diverse FEJL fra mine udgivne bøger
- "Pressure canning for øvede", 1. udgave, 1. & 2. oplag:
Side 168, opskrift "Banankage", mangler i opskriften: "500 gram sukker".
Side 148, forklaring til damphenkogning, afsnit 1 skal der stå; "Derfor er vi begrænset til kun at vandbads- eller damphenkoge madvarer med en LAVERE pH værdi end 4.5."
Side 144, opskriften på hummus; det er 75 gram tørrede kikærter, målt inden de er udblødte, og ikke 75 gram når de allerede er udblødte. De bliver ca. dobbelt i størrelse efter udblødning og vejer omkring det dobbelte (passer ca. med 1½ dl tørrede kikærter pr ½ liters glas).
